Miscellaneous Blogging

Hello Again!

Hello Again!

I’m still working out kinks here.  Just wanted to update everyone.

If you’re experiencing any problems please do comment and let me know!

Thanks!
Miss you all!

14 Comments

Yes, I’m still alive!

Morning!

Yes, the Muse is still here and very much kicking and breathing.  As you may have noticed the site is being revamped a fair bit and it’s not what you normally see when you load Musings.

Try not to worry too much.  It’ll be back to it’s formal glory soon.  I have a slew of reviews and posts for you but I’m a bit behind during this move.  I’ll get to them all as quickly as possible but for now if you can just be patient with me while I work on the kinks I’d be every so grateful.

Hope all is well!

Feel free to comment and tell me what you’re missing about your Musings!

Talk soon!

2 Comments

Missing in Action

Hey guys!

You may have noticed I haven’t been posting much the last few days. I’ve had a few technical issues and I’m also getting ready to launch a new and improved blog for you which is taking a little bit of my time to get off the ground.

Give me some time and I’ll be back in fighting force shortly.

6 Comments

Thanks!

Hey chicas!

Thanks so much to everyone who replied and loaded up Musings. First off, apologies if you had any problems with the site today.

Secondly, I really appreciate the feedback via twitter, comments, and email to let me know if you had trouble.

And thirdly, I have no new posts for today as I didn’t have time to watermark the pictures or edit my posts that are stored up for today’s edition of Musings. Sorry guys, I’ll be back with more stuff tomorrow.

Take advantage of the time to dig around the archives bet you’ll find a post or two you never read.

I’m off for some dinner now with friends to de-stress…been a heck of a weird day.

Love you all!

See you tomorrow!

No Comments

Few Technical Problems

Hey Guys!

I’ll be back soon with new posts but seems Musings is being a bit weird today. Anyone experience any problems when loading?

I’d appreciate if you posted about it loading ok and what browser you are using? If anything weird happens do let me know.

Thanks!

No Comments