November 7, 2014

Site Loading Issues

site issues

Hey there!

If you’re having any issues loading the site could you please let me know? I’d appreciate it. Give me a heads up of the OS you’re on, the browser you’re using, and an explanation of what problems you’re experiencing.

Thank you!

Sorry about the delay in posts today but it’s been a crazy kinda day at work plus I had gift guides planned that got sidetracked since Sephora’s site has been so wonky! But don’t worry TONS of new stuff upcoming!

Have a wonderful weekend!

TGIF!

14 Comments

About the Muse

Isabella MuseIsabella is just an average everyday geeky girl who doesn’t blend her eyeshadow correctly, wears too much blush, and hopes she never finds her holy grail products because she likes the thrill of the chase so much. Her mission is to bring you super honest reviews on makeup, skincare, fragrance and all things beauty. She’s in no way an expert on the topic and she sure as hell isn’t a super model. But she’s passionate about makeup and is seeking like-minded individuals that like pina coladas, getting caught in the rain, and ones that enjoy spending hundreds of dollars at Sephora without feeling buyer’s remorse. If you’re that person feel free to reach out and leave a comment.

Leave a Comment

Comments

  • makeupwithaheart

    I can load some pages fine but for some reason, the banila co review keeps giving me, “Page not Found”. I’m on the new Yosemite OS, using Google Chrome browser 🙂

    • Isabella Muse

      it should be cleared up now makeupwithheart can you take a look and let me know? thanks!

  • Abby

    Hey Muse, unfortunately when i go try to load older pages ( not specific posts but going from page 1-2 ) the page does not load. The banner and the ad at the top do load, but there is no content. I think this has been happening for about a week? I run safari on OS X Yosemite. have a great weekend!!!!

    • Isabella Muse

      Hi Abby! thanks for the feedback I believe all is cleared up now! Hope you had a good weekend!

  • Lisa

    Whenever I load your site the first time, there’s a large pink box (the color of your header/banner thing) that takes up the entire page, but if I refresh it two or three times it will go away- I’m using Windows 8 and Google Chrome.

  • Summer

    Hi – I’m on an iPhone 5C. When I choose page 2, only the wallpaper header loads. No text is fetched. Can’t give any feedback on desk or laptops but thought this may help. Thanks for all of the hard work you put forth. The site is great and always fun to read.

    • Isabella Muse

      Hi Summer I believe it should be cleared up now I’m so sorry for the issue! thank YOU for telling me and thank you for the lovely comment 🙂 it made my day!

  • Amber Blevins

    Hi there!
    I’ve been having problems loading the site recently on both my desktop and phone. My computer has Windows 7 and I use Google Chrome. My phone is an android. On both I usually get the title area of your page loaded and the rest doesn’t or the page will begin to load, but then suddenly the entire screen goes completely blank. I’ve noticed it happening for a few weeks, but just thought it was an error on my end. Hope you’re able to resolve the issue because I really love your reviews! ^_^

    • Isabella Muse

      hi amber! I hope this is resolved as my ads were causing issues! Can you check and let me know? I’m so sorry 🙂 aw thank YOU!

  • Phyrra

    I haven’t had any issues with your site recently but I will let you know if I do!